fbpx

Retouren & Herroepingsrecht

Retouren

Paper Surprise is een verrassingsproduct verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Vooraf is helaas niet te bepalen welke uitvoering je ontvangt. Houd rekening met de mogelijkheid dat je meer dan 1 keer hetzelfde product kunt ontvangen. Dit op zichzelf is geen geldige reden om een product te retourneren. 

Stappen

Stap 1: stuur een e-mail naar klantenservice@papersurprise.com met de reden voor retourneren en jouw digitale aankoopbon als bijlage

Stap 2: stuur het product via het postkantoor of een ander inleverpunt naar:

Paper Surprise BV
Sardiniëhof 8,
3059XJ Rotterdam

Verpak de goederen in een goede stevige verpakking (bij voorkeur een bubbel enveloppe of doosje) en lever het pakket in bij het postkantoor of een ander inleverpunt. Vraag hierbij om een verzendbewijs zodat je retourzending te volgen is via Track & Trace. Paper Surprise B.V. is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte retourzendingen die niet op deze wijze verzonden zijn.

Stap 3: Wanneer het artikel door ons is in goede ontvangen is, zullen we binnen 10 werkdagen het geld terug storten. Stuur je alles retour dan wordt het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) teruggestort. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €5 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht stuurt u een ingevuld modelformulier voor herroeping naar klantenservice@papersurprise.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden

0