fbpx

Alles Over Speelgoed Review

Alles Over Speelgoed is een website opgericht door twee moeders die gek zijn van speelgoed. En met vier kinderen in de leeftijdscategorie van 2 t/m 7 jaar oud ligt er genoeg speelgoed bij ons in huis. Inspiratie genoeg voor een website boordevol informatie, reviews, trends & winacties voor jong en oud!

Wat vindt Alles Over Speelgoed van PSD?

De Paper Surprise Dolls zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Hier in huis kreeg Fenna (6 jaar) de eer om de magneetpoppetjes te testen. Bij het openmaken van de verpakking werd ze al snel enthousiast toen er allemaal kleding in vrolijke kleuren tevoorschijn kwam.

Er was eigenlijk geen uitleg nodig, ze begreep direct wat de bedoeling was. En nog voordat ik iets kon zeggen hadden de dolls al verschillende outfits aan. De poppetjes kunnen op de houder ‘vastgeplakt’ worden of in de kledingkast, zo zijn ze eenvoudig om te kleden.

Fenna was heel enthousiast en liet een vriendinnetje de Paper Suprise Dolls zien. Al snel waren ze samen aan het spelen en begonnen ze zelf kleding te tekenen. Gevolgd door de vraag, mama zou Sinterklaas deze in mijn schoen kunnen stoppen? Nou, wie weet!

Lees de volledige review via onderstaande button.

0