fbpx

Mama’s Mind Review & Winactie

Mama’s Mind is een superleuke blog over kids, lifestyle en speelgoed. Ook vind je er de leukste cadeautips voor kinderen, van boeken en speelgoed tot kids fashion en uitstapjes.

Wat vond Mama’s Mind van Paper Surprise Dolls?

Het paste mooi in de brievenbus en qua formaat is het dus ook een uitstekend Sinterklaas schoencadeau. De verpakking is heel kleurrijk en daarmee meteen al heel aantrekkelijk voor kinderen. Het verrassingselement dat je ook bij L.O.L. Suprise dolls ziet is dat je niet weet welke paper surprise doll in jouw verpakking zit.

Mijn dochtertje vond het heel leuk om te openen en ging meteen outfits wisselen. Handig dat de magneetjes er voor zorgen dat je de poppen makkelijk kunt verkleden. Hierdoor is het overigens ook heel makkelijk om mee te nemen, bijvoorbeeld in de auto. De extended pack is een soort kledingkastje, dan kan je pop van outfit wisselen.

Winactie

Mama’s Mind geeft een PSD pakket weg, wil je meedoen? Via onderstaande button vind je het artikel op Mama’s Mind over Paper Surprise Dolls. Hierin wordt ook uitgelegd hoe je het het PSD pakket kunt winnen.

0